Tilmelding til køreskole i Odense

Tilmelding / holdstart

Nyt weekendhold, se oversigt længere nede

På min køreskole i Odense opretter vi løbende weekendhold, hver gang tre nye tilmelder sig. Kontakt mig gerne allerede i dag for at høre mere.

Køreskole i Odense med Lynhold

Alle hold på min køreskole er lynhold og det vil derfor tage ca 6 uger, fra du starter, til du har et kørekort. Kontakt mig hurtigst muligt, da vi skal have styr på førstehjælp og lægeerklæring.

Der er teoriundervisning tirsdag og torsdag fra kl. 18.00 til ca. 21.00. i teorilokalet Carlsgade 8 Odense C . Jeg ser frem til at hjælpe dig med at opnå dit kørekort på min køreskole.

De næste hold starter:

UGEDATOSTATUS
2228. maj0 pladser tilbage
272. juli1 pladser tilbage
326. august4 pladser tilbage
3710. september4 pladser tilbage
4217. oktober4 pladser tilbage
4719. november4 pladser tilbage

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 40 11 32 67, så vi kan aftale, hvornår du kan starte på dit kørekort nemt og sikkert. Du er også velkommen til, at sende mig en sms med dit navn og telefonnummer og jeg kontakter dig snarest.

Du kan også tilmelde dig køreundervisning på nedenstående link:

Herefter vil jeg kontakte dig, så vi kan få de sidste detaljer på plads. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min køreskole i Odense.

Weber’s Køreskole

Derfor

Sikker skolevogn

Nemt og sikkert er mit motto. Det glæder også i valget af skolevogn. Derfor har jeg valgt at køre Volvo S 40. For mig står Volvo, som en af de sikreste biler på markedet.

Weber´s køreskole i Odense