Om mig

Hvem er jeg?

Kort om Køreskolen

Køreskolen har til formål at undervise dig i, at tage et kørekort nemt og sikkert. Mit motto er lave dumpeprocenter, dygtige bilister og tilfredse kunder. Jeg prøver at gøre undervisningen effektiv med plads til at være menneske og med en god atmosfære og planlægning uden aflysninger. Teoriundervisningen er holdundervisning i små hold, hvor alle kender alle, og jeg underviser hver gang. Ved kursusstart får du udleveret en lektionsplan, og vi taler om køretiden, så du lettere kan planlægge din hverdag.

Kort om skolevognen

Nemt og sikkert – er mit motto. Det gælder også i valget af skolevogn. Derfor har jeg valgt at køre Volvo S 40. For mig står Volvo, som en af de sikreste biler på markedet. Samtidig er det en bil, der ikke kræver de helt store færdigheder, at køre og er nem at manurerer rundt på små veje. Det er samtidig en vogn, som giver dig stor køreglæde.

Kort om kørelæren, Michael Weber Rasmussen

For mig som kørelærer og indehaver af køreskolen handler det om, at du føler dig godt behandlet, når du vælger at tage dit kørekort hos Weber’s Køreskole. Det at tage et kørekort er et spørgsmål om tillid, og mine elever skal have den oplevelse, at det er nemt og sikkert .

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er en åben og ærlig person, som har let til smil og går nogle gange lidt for meget op i mit arbejde.

Weber’s Køreskole

Derfor

Sikker skolevogn

Nemt og sikkert er mit motto. Det glæder også i valget af skolevogn. Derfor har jeg valgt at køre Volvo S 40. For mig står Volvo, som en af de sikreste biler på markedet.

Tag kørekort i en Volvo S 40