Kontrollerende køreprøve

Har du mistet kørekortet eller skal du til kontrollerende køreprøve?

Jeg sammensætter et forløb til dig, som ud fra dine ønsker og behov sikrer, at du kommer igennem prøverne på fornuftig måde. Du skal gennemføre en kontrollerende køreprøve, der består af en teoriprøve og en praktisk køreprøve.

Teoriprøven

Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse enten med ja eller nej. Der accepteres 5 fejl for at bestå. Har du flere fejl i et billede tæller det kun 1 fejl. Prøvens varighed er ca. 30 minutter og du får svar med det samme.

Den praktiske køreprøve

Den praktiske køreprøve har en varighed af minimum 25 min og op til 45 min. hvor du under kørslen skal vise, at du kan bevarer det fulde herredømme over køretøjet og reagerer rigtigt på tavler og anvisninger i øvrigt. Samt løse de evt. situationer der skulle opstå i færdslen under køreprøven. Igen her får du svar med det samme.

Kontakt mig allerede i dag, så finder vi en løsning, der passer dig.

Weber’s Køreskole

Derfor

Sikker skolevogn

Nemt og sikkert er mit motto. Det glæder også i valget af skolevogn. Derfor har jeg valgt at køre Volvo S 40. For mig står Volvo, som en af de sikreste biler på markedet.

Weber´s køreskole i Odense